ELM
Eivind / 04.03.2024

ELM, nye funksjoner i Edutorium og dato for Brukerkonferansen 2024

ELM

De fleste av dere som bruker Edutorium har allerede hørt om ELM i lang tid. Vi snakket om prosjektstart allerede under brukerkonferansen i fjor. Nå har vi endelig lansert en fullversjon av tjenesten. Vi er takknemlig overfor de to skolene som har hjulpet oss med verdifulle tilbakemeldinger i pilotering, og er nå veldig glade og stolte over å være klar med en versjon med all nødvendig funksjonalitet.

ELM er fullintegrert med Edutorium, og publiserer pensumlister direkte inn i studiekatalogen. Pensumlistene er strukturerte, det kan lenkes direkte til pensumlisten fra egne nettsider og alle bøker presenteres med oppdaterte forsidebilder. Vi tror ELM vil bli et viktig verktøy for våre kunder, og bidra til enklere og mer strukturert arbeid med pensum. I tillegg vil ELM gjøre det enklere for studentene å orientere seg i pensum (sitat en kjent reklame; «det er jo tre ting på en gang det» 😉).

Les mer om ELM her: https://ginntech.com/nb/elm

Ellers se selv hvordan pensumlister fra ELM ser ut når de er lenket fra skolens nettsider: https://ginntech.com/nb/bachelor-i-ingeniorfag

NB. Denne demoen av ELM er hentet fra vår liksom-skole: Edutorium Academy. Siden er ment som inspirasjon for våre kunder i integrasjon mellom egne nettsider og våre løsninger. Se mer her: https://ginntech.com/nb/edutorium-academy

 

Ny funksjon i Edutorium

Hvordan kan du enklest mulig sikre at studentene kommer seg fra studiekatalogen til markedsbeskrivelsen av studiet? Eller kanskje du vil lede studentene direkte til samordnet opptak? Eller kanskje du ønsker å gjøre dem oppmerksom på at de kan lese andres studenters erfaringer med samme studium?

Vi har nå en funksjon i Edutorium vi kaller «Lenke knapper». I studieplanen i Edutorium kan du legge inn tekst og URL (spesifikt for hver studieplan). Hver tekst/lenke du legger inn dukker automatisk opp som en knapp i studiekatalogen. Du kan dermed skreddersy studentreisen via studiekatalogen.

Se eksempel her: https://styling.ginntech.com/edutorium-academy-catalog/nb/program/MRUS

Lenkeknappene er altså de to røde knappene på siden i studiekatalogen (som i dette eksemplet har «til studieinfo» og «Søk her» som tekst. Dette er altså knapper som autogenereres når man legger inn lenker i et spesialfelt i Edutorium. Det er en ganske stilig funksjonalitet fordi man da kan skreddersy hvilke (og hvor mange) knapper man skal ha i studiekatalogen. Lenke legges altså inn pr. studieplan i Edutorium og dukker opp automagisk i katalogen.

 

Brukerkonferansen 2024

Hold av datoene 26.09.24 (fagskoler) og 27.09.24 (høyskoler og universitet) til brukerkonferanse. I år vil vi arrangere vår brukerkonferanse i Trondheim. Som vanlig vil vi legge konferansen til flyplassen for å gjøre transport til/fra så enkel som mulig.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen!