Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi er Norweb, et norsk tech-firma med base i Trondheim

Vi er spesialister på utvikling av brukervennlige, kraftige og smarte digitale løsninger. Vi kan analysere store mengder data med vår Mimir-plattform eller vi kan skreddersy systemstøtte for din organisasjons arbeidsprosesser og digitale arbeidsflyt.

Custom API

Web Design

Edutorium

Edutorium

Edutorium er vår løsning for høyere utdanning. Edutorium gir deg full oversikt i arbeidet med studieplaner, kursplaner og kursbeskrivelser.

Edutorium hjelper deg også med publisering og arkiv. Alt i en enkel oversiktlig arbeidsflyt...

Les mer...

Mimir Icon

Mimir

Mimir er vår plattform for innsamling og analyse av store datamengder. Mimir kan hjelpe deg å samle og strukturere data fra mange ulike kilder. Kilder som i dag kanskje virker utilgjengelige kan forvandles til gode, kvalitetssikrede informasjonskanaler og gi grunnlag for bedre beslutninger eller automatisering av prosesser. Mimir hjelper deg å samle inn data, systematisere dem og bruke dem på en smart måte.

Les mer...

Design Icon

Websider

Trenger du hjelp til å designe, utvikle eller håndtere dine websider? Vi er eksperter på Drupal og Symfony. Dette er to fleksible og kraftige webverktøy for å skreddersy web-løsninger. De kan gi deg funksjonaliteten og sikkerheten du har sett etter. Vi kan til og med hjelpe deg hvis dine websider er hacket.

Les mer...

Våre kjerneverdier

Det viktigste for oss er å hjelpe våre kunder til å skape verdi

Det kreves god forståelse av våre kunders virkelighet, prosesser og arbeidsoppgaver for å kunne bygge brukervennlige, kraftige og smarte digitale løsninger.

Vi setter vår ære i å ha den forståelsen. Sammen med våre kunder bygger vi gode løsningen.

Customer Oriented
Kundefokusert

Vi bestreber oss på å ha dyp innsikt i våre kunders problemer og utfordringer. Høyere utdanning, helsetjenester eller forlag? Vi har domene-kunnskapen til å forstå hva du strever med. Vi jobber tett med våre kunder i våre prosjekter, og sørger for en åpen kommunikasjon.

Flexible
Fleksibel

Erfaring har lært oss at vi ikke skal være for låst når det gjelder produksjonsfasen i prosjekter. Vi foretrekker å ha en åpen tilnærming hvor målene definerer hvilke valg vi skal ta og hvoradan vi skal oppnå det...

Reliable
Pålitelig

Vi tror at tillit bygges ved å gjøre et godt håndverk og bygge et solid produkt. Vi tror at kvalitet er nøkkelen til å bygge et langt og tillitsfullt forhold til våre kunder.

Edutorium for høyere utdanning

Om du har en håndfull studieprogrammer eller om du har hundretalls, så hjelper vi deg å holde kursbeskrivelser og studieplaner oppdatert til enhver tid.

Edutorium er et profesjonelt verktøy for å sikre kvalitet og effektivitet, og gjøre det enkelt for undervisere, koordinatorer, administratorer og marked å jobbe sammen.

Edutorium hjelper dere å administrere store datamengder på en enkel og elegant måte, og å sikre studentene dybdeinformasjon om kursene som tilbys på institusjonen.

Kombinasjonen av tre komponenter i Edutorium, et kursadministrasjonssystem, en rekrutteringsportal og en akademisk katalog, gir deg en enkel måte å løse krevende utfordringer med kursadministrasjon.

Vi kan tilby god tilpasning til institusjons krav gjennom mange konfigurerbare valg.

Du kan lese mer om Edutorium på www.edutorium.com

Mimir, for å analysere store mengder data

Om du har problemer med å forstå all den informasjonen som finnes tilgjengelige og bruke den til å ta gode beslutninger, eller om du ønsker å automatisere tidskrevende manuelle prosesser, er Mimir et verktøy som kan hjelpe deg.

Mimir har funksjonalitet for å samle informasjon fra mange ulike kilder og plattformer. Vi kan samle data gjennom integrasjoner, eller vi kan hente dem fra åpne nettsider. Mimir kan håndtere store mengder data og kan hjelpe deg med struktur og oversikt slik at du kan bruke disse dataene inn i arbeidsflyten. Kanskje er outputen fra Mimir en skreddersydd rapport, med alle data du trenger for at du skal kunne ta gode beslutninger basert på fakta og ikke på følelser. Eller, kanskje er outputen en automatisk generert anbefaling til en kunde, en automatisk generert e-post eller en endret status i en arbeidsflyt.

Webdesign og utvikling

Norweb har webverktøy som er helt i toppklasse både med tanke på fleksibilitet og tilgjengelighet. Vi kan hjelpe deg å presentere din virksomhet på en profesjonell og god måte.

Å ha en nettside som fremstår attraktiv og tiltalende er ikke lenger bare dekorasjon, men nøkkelen til å bygge merkevare. Vi tror at en moderne nettside ikke bare et digitalt visittkort, men egnet til å gi inngående kunnskap og informasjon om tjenester og produkter som leveres. Det er derfor viktig å ha en teknologi som ikke gir for store begrensninger, men gir mange utviklingsmuligheter. Å kombinere funksjonalitet, design og redaksjonell funksjonalitet gir friheten til å konsentrere seg om innhold og budskap.

Vår verktøykasse inkluderer Drupal og Symfony som er regnet som verdensklassestandard for skreddersydd innhold og tilpasset rammeverk. De gjør det i tillegg mulig å å gi høyeste nivå av websikkerhet.

Vibruker... Symfony

Symfony er et solid, kraftig og moderne PHP-rammeverk lagd forå utvikle skreddersydde webapplikasjoner.

Symfony-rammeverket består av et sett med komponenter basert på det populære PHP språket, en av standardene for å skape trygge, driftssikre webapplikasjoner. Fra vårt perspektiv er hovedfordelen med rammeverket at det gir stor fleksibilitet og enkelt kan dimensjoneres etter kundenes behov. Dette gir også enklere vedlikehold og gjør at applikasjoner kan bygges ut ved behov.

Vi bruker... Drupal

Det er viktig med fleksible og robuste systemer for innholdsadministrasjon (Content managemet Systems, CMS) for å enkelt kunne kommunisere med kunder via egen nettside.

Drupal er av de mest avanserte CMSene som finnes og har en modulær konstruksjon. Drupal ble ikke bygd for et spesifikt formål, men utviklet som et generelt verktøy. Det kan derfor sees på som et sett med legoklosser som kan settes sammen til veldig ulike formål.

Drupal er et open-source-system. Dette betyr at det er et massivt samfunn med programmerere over hele verden som bidrar til å bygge ulike moduler. Prosjekter med Drupal kan derfor ofte bygges mer kostnadseffektivt. Eksempler på moduler kan være innloggingsløsninger, adnministrasjonspanel, sikkerhetsløsninger etc.

Som kunde betaler du bare for tilpasning og implementering av løsningen, ikke selve verktøyet, samtidig som du får komponenter at fremste kvalitet.  

Om oss

La oss introdusere oss selv…

Vi er et techfirma basert i Trondheim. Vi står bak Edutorium, utviklet for høyere utdanning. Du kan lese mer om den her.

Vi har utviklet en kraftig og robust plattform for dataanalyse, Mimir. Vi hjelper våre kunder å samle data fra en stort antall kilder. Vi analyserer informasjonen og forvandler den til lettleste rapporter eller til å starte automatiserte prosesser.

Vi jobber også med spesialtilpassede Drupal og Symfony løsninger for våre kunder. Vi skreddersyr løsningene med solid håndverk for å bidra til å skape mest mulig verdi.

Norweb ble stiftet av Svein Iversen (CEO) og Agnar Ødegård (CTO) og har kontorer i både Trondheim og Oslo

Kontakt

Send oss beskjed med din e-postadresse hvis du vil at vi skal kontakte deg!

Vi kan tilby en demonstrasjon av Edutorium eller vise deg eksempler på hvordan Mimir kan hjelpe deg å utvikle bedre beslutningsstøtte eller automatiserte aksjoner.

Du er velkommen til å besøke oss på Øvre Rosten i Trondheim eller i Rosenborggata i Oslo.

 

Norweb AS Trondheim
Øvre Rosten 84E
7075 Trondheim
Norge

Norweb AS Oslo
Rosenborggata 19C
0356 Oslo
Norge